Ζέρβας-Θεσσαλονίκη: “Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, για να ενώσουμε”

«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα. Οι Θεσσαλονικείς αποφασίζουν για το μέλλον της πόλης τα επόμενα τέσσερα χρόνια», υπογράμμισε ο ανεξάρτητος  υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον οποίο προβλέπουν πως θα είναι ο νικητής, απέναντι στον υποψήφιο της ΝΔ κ.Ταχιάο.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε τις παραπάνω δηλώσεις, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 78Β εκλογικό τμήμα, στο 41 Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Ικτίνου 5).

«Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την αισιοδοξία ότι οι Θεσσαλονικείς σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μία πολύ καλύτερη πόλη , θα ζουν μία πολύ καλύτερη καθημερινότητα», τόνισε ο κ. Ζέρβας.

«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι, σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι αυτούς τους λόγους λοιπόν, πιστεύω ότι σήμερα είναι μία μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μία ημέρα νίκης για τη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Ν,ΤΑΧΙΑΟΣ: Εγώ θα πω Venceremos!»

Ταχιάος: «Δε γουστάρω να γίνει η Θεσσαλονίκη μαγαζί μιας ομάδας ή ενός επιχειρηματία» (aud)

«Είμαι εδώ, είμαι μαχητής, είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Αυτό που θέλω να πω στους πολίτες είναι ότι με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων», δήλωσε ο κ. Ταχιάος και κατέληξε χαμογελώντας: «Αφού δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο, θα το πω εγώ: Venceremos!».

SHARE