Υπουργός Άμυνας ΠΓΔΜ: «Στη «Μακεδονία» έχουμε κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ»

«Στη «Μακεδονία» έχουμε κρατήσει ήδη θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ» δήλωσε το Σάββατο η Ραντμίλα Σεκερίνσκα σε βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό- απολογισμό της για το τέλος του έτους, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.

Όπως επισήμανε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ «ανακαλώντας το 2018, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για ό,τι κατορθώσαμε» και διαβεβαίωσε ότι «το 2018 θα περάσει στην ιστορία ως το έτος που δώσαμε τέλος στην απομόνωση της πατρίδας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ισότιμο μέλος της ισχυρότερης πολιτικοστρατιωτικής συμμαχίας. Η πρόσκληση του ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις συνομιλίες ένταξης. Έχουμε ήδη κάνει κράτηση για μια θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ».

Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα σημείωσε ακόμα ότι «το 2018 ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επισκέφθηκε τη ‘’Μακεδονία’’ για πρώτη φορά σε 14 χρόνια, μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο πραγματοποιήθηκε στο Πεντάγωνο για πρώτη φορά σε έξι χρόνια και ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ (μας) επισκέφθηκε, δυο φορές, μετά πάνω από 10 χρόνια».

Και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων, πως «το 2018 εστιάσαμε στο στόχο μας, η «Μακεδονία» να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να εστιάσουμε σε μεταρρυθμίσεις στην πατρίδα»

Επίσης με ανάρτησή της στο twitter πρόσθεσε ότι «το 2018 εστιάσαμε στο μέλλον της Μακεδονίας ως μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε ότι το 2019 πρέπει να είναι ένα έτος για εγχώριες μεταρρυθμίσεις. Σας καλώ όλους να σηκώσετε τη σημαία της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ! Σας εύχομαι ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019!»

SHARE