Υπ. Ανάπτυξης: Γεωργιάδης: Στόχος η ανάπτυξη της χώρας

Παράδοση-παραλαβή είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παραλαμβάνει από τον Γιάννη Δραγασάκη.

Παραλαμβάνοντας από τον κ. Δραγασάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δήλωσε ότι «δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε, αλλά για να χτίσουμε αυτά που θεωρούμε σωστά». Απευθυνόμενος στον κ. Δραγασάκη διαβεβαίωσε ότι δεν απαξιώνει καθόλου το έργο του, αλλά αντιθέτως «πολλά από όσα έγιναν έτυχαν την συναίνεσής μας». «Ελπίζω πολλά από αυτά που θα κάνω κι εγώ να τύχουν της δικής σας συναίνεσης», πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε πολλές φορές στον στόχο για ανάπτυξη της χώρας, τονίζοντας ότι απ’ αυτό θα κριθεί η διακυβέρνηση της ΝΔ. Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε πως στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης δεν υπάρχουν λιμνάζουσες επενδύσεις, πέρα από αυτές που ελέγχεται η νομιμότητά τους. «Θα βρείτε σχέδια και πολιτικές που εφόσον προχωρήσουν να ενισχύσουν την ανάπτυξη». «Τα προβλήματα είναι σύνθετα, απαιτούν πολιτικές λύσεις και εσείς με την πείρα σας συμμερίζεστε αυτή την άποψη», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

SHARE