Ξεφτίλα συνδικαλιστών ΜΕΤΡΟ! Ταλαιπωρούν την Αθήνα γιατί μετακινήθηκαν 20 εργαζόμενοι σε άλλη υπηρεσία!

Ταλαιπωρία σήμερα Τρίτη για όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι μόνο,,,Σε στάση εργασίας για τέσσερις ώρες προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό από τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης έως τις 10 π.μ.

Η απόφαση ελήφθη από το ΣΕΛΜΑ (σωματείο εργαζομένων λειτουργίας Μετρό Αθηνών), το οποίο συνεδρίασε με κεντρικό θέμα τη μετακίνηση 20 εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ σε άλλες υπηρεσίες την Παρασκευή το απόγευμα.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην λεωφόρο Κηφισού και στα δύο της ρεύματα από την Κηφισιά μέχρι τον Ταύρο, στην κάθοδος της Μεσογείων από το ύψος του Σταυρού, στην κάθοδο της Κηφισίας κατα τμήματα από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τους Αμπελόκηπους, η Ηλιουπόλεως και η Αλεξάνδρας, η κάθοδος της Κατεχάκη από το ύψος της Αττικής Οδού, στην άνοδο της Συγγρού από το ύψος της Νέας Σμύρνης και στην παραλιακή λεωφόρο από το ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόβμο Δημοκρατίας έως τον κόμβο Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Κύμης μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

SHARE