ΒΟΥΛΗ: Στις 26 Μαΐου…ξυρίζουν τον γαμπρό! Η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και έναν βουλευτή του Λεβέντη – Οι ομιλίες των Αρχηγών

Με την ψήφο και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδη, η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Συνολικά στην ψηφοφορία πήραν μέρος  289 βουλευτές. “Υπέρ” ψήφισαν τελικά  153 βουλευτές, ενώ “κατά” 136 βουλευτές.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Α.ΤΣΙΠΡΑ

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ενίσχυση των πολλών, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, την επόμενη εβδομάδα, όσα εξαγγείλαμε, μέτρα στήριξης των πολλών, θα γίνουν πράξη άμεσα.

Όσα μέτρα αφορούν το 2019, θα ψηφιστούν την άλλη εβδομάδα και θα ισχύουν από τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα πρόκειται για τη στρατηγική ενίσχυσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Για να νιώσουν και οι πολίτες, που ακόμα δεν έχουν αισθανθεί το τέλος της κρίσης, να αισθανθούν ανάσα, ελάφρυνση και προοπτική.

Ερωτηθείς για την αυξημένη στήριξη από τη Βουλή, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι είχε πει στην πρωτολογία του, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι κινδυνεύει να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος.

Υπογράμμισε ότι έχουμε μια στρατηγική, που δεν είναι συγκυριακή. Αυτά που ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τα έχουμε σχεδιάσει εδώ και δύο χρόνια. Είναι μόνιμα μέτρα», είπε ο κ. Τσίπρας.

Μητσοτάκης: Σε 16 ημέρες θα μιλήσει ο λαός – Τελειώνουν τα ψέματα

Α.ΤΣΙΠΡΑΣ: Μήνυμα ηχηρό στις εκλογές στις ελίτ και στους αλαζόνες

Γεννηματά: Εθνική συνεννόηση! Σταματήστε τις κοκορομαχίες

Δ.Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ οι “σκαφάτοι” του κεφαλαίου

Θεοδωράκης: Θα μιλάμε για τις κουμπαριές της οικογένειας Μητσοτάκη, για τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα;

Λεβέντης: Οι πολιτικοί άνδρες, την ψήφο τη ζητούν από το λαό και όχι από την Βουλή

SHARE