Βελόπουλος: Δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για τον πτωχευτικό με το Oruc Reis να «κόβει βόλτες»

Η κυβέρνηση δεν έπρεπε να φέρει τώρα τον πτωχευτικό κώδικα, τη στιγμή που έπρεπε να είναι όλοι ενωμένοι καθώς το Oruc Reis «κόβει βόλτες» άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε πως θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών, ασκώντας παράλληλα κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ πως αν έπρεπε να κάνει σχετική πρόταση έπρεπε να την υποβάλει συνολικά κατά της κυβέρνησης.

Κακώς η κυβέρνηση έφερε τον πτωχευτικό τώρα, που είναι πραγματικά πτωχευτικός γιατί πτωχεύουν όλοι οι Έλληνες, και δεν τον έφερε σε 15 μέρες. Ποια η βιασύνη; Πως θα δείξουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει αρραγές πολιτικό μέτωπο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε και την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Σταικούρα, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Σταϊκούρα σε ευκαιρία συσπείρωσης της κυβέρνηση. Αν θέλαμε να κάνουμε πρόταση πρέπει να κάνουμε σε όλη την κυβέρνηση. Δεν ασκεί μόνος του πολιτική ο κ. Σταϊκούρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη συσπείρωση της ΝΔ. Τα αποτελέσματα του νομοσχεδίου θα τα δούμε τους επόμενους μήνες. Είναι δολοφονικά» είπε και συμπλήρωσε : «Επιλέξατε να πάρετε τα σπίτια των Ελλήνων την ώρα που δίνετε δωρεάν σπίτια στους λαθρομετανάστες».

Κατά την ομιλία του, κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να στηρίξουν στα ελληνοτουρκικά τον πρωθυπουργό: «Επειδή είναι δύσκολοι καιροί πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στον πρωθυπουργό. Κι εκείνος είναι υποχρεωμένος να μας ενημερώσει. Και όταν βγούμε έξω, να μη μιλήσει κανένας παρά μόνο ο πρωθυπουργός. Ούτε διαρροές, ούτε τίποτα.».

SHARE