Βάρεσαν διάλυση οι ΑΝΕΛ – Αναβλήθηκε …ελλείψει βουλευτών η Κ.Ο

Αναβλήθηκε ελλείψει…συμμετοχής η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Όλοι, πλην δύο βουλευτών (Κατσίκης, Τσαρουχά) φαίνεται πως εγκαταλείπουν τον Π.Καμμένο, για να επιβεβαιωθεί η ρήση “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”. Γιατί όποια άποψη και να έχει κανείς για τον κ.Καμμένο, χωρίς αυτόν, όλοι οι βουλευτές του, δεν θα είχαν δει ούτε την εξωτερική είσοδο της Βουλής…

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή νέα ημερομηνία ή ώρα της νέας συνεδρίασης, η οποία ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί ακόμα και μετά το ραντεβού του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή.

Το κόμμα του Π.Καμμένου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται να έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Οι εκλογές πλησιάζουν και οι σημερινοί βουλευτές των ΑΝΕΛ ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να επανεκλεγούν με τη σημαία του. Αρχίζουν πλέον και κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός – «κλειδί» για να συνεχίσει να έχει τα κοινοβουλευτικά προνόμια αρχηγού κόμματος ο κ.Καμμένος,  είναι τουλάχιστον πέντε βουλευτές.

Τρεις και …ο κούκος στην Κ.Ο των ΑΝΕΛ – Απόντες Χρυσοβελώνη, Κουντουρά, Κόκκαλης

SHARE