Β.Λεβέντης: Άκούσατε τις ΗΠΑ για το Σκοπιανό

Το 80% των Ελλήνων τάσσεται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και απευθυνόμενος στους βουλευτές είπε ότι υπάρχουν μειοδοσίες που οφείλονται στις βλακείες των πολιτικών που βασίστηκαν στις διαβεβαιώσεις του ξένου παράγοντα. Η συμφωνία υλοποιείται κατόπιν πιέσεων από τις ΗΠΑ.

«Πίστευα πως ο Τσίπρας ήταν πιο έξυπνος, ότι θα έκανε εκλογές για να πάει τη βόμβα στη ΝΔ»είπε και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ μεγάλο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επιτέθηκε και στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να είχε καταλάβει ότι ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να εκχωρήσει τον όρο Μακεδονία στου Σκοπιανούς. Εγώ τρεις φορές είδα τον Τσίπρα από κοντά και κατάλαβα, αυτός που ήταν κάθε μέρα μαζί του δεν το κατάλαβε;».

Απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι αγνόησε την θέληση του Ελληνικού λαού αλλά και την ομογένεια. «Ξέρει καλά ο πρωθυπουργός γιατί δεν τους δίνει ψήφο» σημείωσε και πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι και οι υπαίτιοι αυτής της εθνικής υποχώρησης θα λογοδοτήσουν.

SHARE