Β. Κεγκέρογλου: Τι είπε σε Άδωνι-Δρίτσα για Κουφοντίνα και…Καμμένο

“Όταν γίνεται μια συζήτηση για την ανάληψη ευθύνης, ατυχούς ή λαθεμένης δήλωσης, δεν θα πρέπει να ανακατεύουμε άλλα ζητήματα που ιστορικά έχουν κριθεί”, σχολίασε ο γραμματέας της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, για τα όσα ανέφεραν απόψε στην ολομέλεια οι κ.κ. Α. Γεωργιάδης και Θ. Δρίτσας.

“Έχει κριθεί ιστορικά ότι ο συκοφάντης Καμμένος, σπλάχνο από τα σπλάχνα της δεξιάς και αγκαλιαστός, αδελφοκτός της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν συκοφάντης για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για τον Αντρίκο Παναδρέου. Καταδικάστηκε πρόσφατα, γι΄ αυτό. Άρα δεν είναι επιτρεπτό, ηθικό, να ανακαλούμε ιστορικά, κρυμμένες περιπτώσεις για να δικαιολογήσουμε δικά μας λάθη”, είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και πρόσθεσε: “Αναγνωρίζουμε ότι έγινε μια μεταστροφή από τον κ. Δρίτσα, στην απόλυτα απαράδεκτη δήλωση, όπως παρουσιάστηκε με τις διευκρινίσεις που έδωσε”. Είναι όμως εξίσου απαράδεκτο “να συγχέεται η καθαρή θέση του Κινήματος Αλλαγής στο θέμα του Κουφοντίνα, με την θολή θέση του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Είναι καλός στα επικοινωνιακά και στην προπαγάνδα, ο υπουργός Ανάπτυξης, αλλά όχι σε εμάς κύριε Γεωργιάδη! Εμάς η θέση μας είναι ότι η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, έχει όλες τις θεσμικές λειτουργίες για να λύνει ζητήματα”, είπε ο κ. Κεγκέρογλου και παρατήρησε πως “είναι άλλο τι λέει ο νόμος και άλλο τι έκανε η κ. Νικολάου”.

“Παραδεχτείτε ότι χειρισμός σας έδωσε πατήματα”, είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Κεγκέρογλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE