Τσίπρας-Μητσοτάκης φόρεσαν σκούρα μπλε και πήγαν για ούζα με δημοσιογράφους

Στιγμές χαλάρωσης Τσίπρα-Μητσοτάκη  ενόψει των εκλογών της Κυριακής
Με δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ σε ουζερί στο Κερατσίνι ο Α.Τσίπρας, σε καφέ – εστιατόριο, εκεί που συχνάζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στο Παγκράτι, στην πλατεία Προσκόπων, το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους.

Παρόντες στο γεύμα ήταν ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, η υπεύθυνη τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβιγκου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Μπίστης, ο Στέφανος Τζουμακας, ο Δημήτρης Χατζησωκρατης και ο Αλέκος Φλαμπουραρης, ο Δημήτρης Βίτσας και ο Θοδωρής Δρίτσας με την Τασία Χριστοδουλοπούλου

ΕΔΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙ…


«Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε την προεκλογική περίοδο.

Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος αν και μιλούσε στα τηλέφωνα συνεχώς, νούμερα δημοσκοπήσεων δεν έλεγε.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Κυριακος Μητσοτάκης σε τραπέζι

SHARE