Τσίπρας -Καμμένος: Δε μπορεί, δε μπορεί, κάπου θα συναντηθούνε! Στο ίδιο σπίτι ζούνε…

Θρίλερ με την επικείμενη(;) συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου που (υποτίθεται) θα ξεκαθάριζε τα πράγματα όσον αφορά στην από εδώ και πέρα πορεία των δύο (πρώην;) εταίρων.

  • Παραπέμπει άνετα στο τραγούδι Γλυκερίας-Γιάννη Μηλιώκα,“Κάπου θα συναντηθούμε”…

Το πρωί της Τρίτης, τα ρεπορτάζ των πολιτικών συντακτών έλεγαν ότι οδεύουν τα πράγματα προς συνάντηση των δύο,  μετά την έκρηξη που προκάλεσαν οι αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ για «αποστάτες», αλλά και οι προειδοποιήσεις (διά στόματος Κατσίκη σήμερα) ότι οι ΑΝΕΛ όχι μόνο θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, αλλά και θα άρουν την εμπιστοσύνη τους.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι «τα τελευταία 24ωρα δεν έχουν επικοινωνήσει οι κ.κ. Τσίπρας-Καμμένος. Κάποια στιγμή προφανώς θα συναντηθούν αλλά δεν είναι κλεισμένο κάτι”.

Πηγές των ΑΝΕΛ απάντησαν: «Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Από προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εμφανή ανησυχία γιατί οι πρωτοβουλίες Καμμένου επανακαθορίζουν τους χρόνους και οδηγούν σε αναζήτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, για συζήτηση από κοντά. Ενα ενδεχόμενο που έχει αρνηθεί (σ.σ. ο Καμμένος) τις προηγούμενες ημέρες».

Στα παραπάνω σχόλια των ΑΝΕΛ, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν:  «Όλα είναι ανοιχτά. Έχει τις διαδικασίες του την Τετάρτη (σ.σ ο Πάνος Καμμένος), θα περιμένουμε να πάρει τις αποφάσεις».

 Ενδεικτικό ότι ακόμα και ο πρωθυπουργός περιμένει να δει τι θα κάνει τελικά ο Π.Καμμένος, είναι το γεγονός ότι ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Τρίτη 8Ιανουαρίου συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο Open και στην Έλλη Στάη.

 

SHARE