Τρόμος και 3 νεκροί σε φεστιβάλ τροφίμων στην Καλιφόρνια

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά ενόπλου σε φεστιβάλ τροφίμων που διεξαγόταν μέσα σε πάρκο στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνιας, ενώ ένας ύποπτος έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια

Mάρτυρες λένε πως είδαν πολλά  άτομα να βρίσκονται αναίσθητα στο έδαφος. Ένας μάρτυρας μάλιστα στο NBC είπε πως αισθάνθηκε μια σφαίρα να περνά δίπλα από το κεφάλι του και όταν γύρισε και είδε έναν άνθρωπο στο έδαφος, άρχισαν όλοι να τρέχουν πανικόβλητοι.

Το Gilroy Garlic Festival οργανώνεται κάθε χρόνο σε μια περιοχή νότια του Σαν Χοσέ. Στην εκδήλωση, που διεξήχθη για πρώτη φορά το 1979, εκτίθενται τρόφιμα και ποτά, γίνονται συναυλίες και διαγωνισμοί μαγειρικής. Οργανώνεται από εθελοντές, για τους οποίους το φεστιβάλ αυτό είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη καλοκαιρινή έκθεση τροφίμων του κόσμου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά  ετήσια φεστιβάλ φαγητού με σκόρδο των ΗΠΑ , στο οποίο συμμετείχαν 80.000 άνθρωποι το περασμένο έτος, βρισκόταν στην τρίτη και τελευταία μέρα όταν συνέβη το περιστατικό.

SHARE