Τράπεζες – Impala συμφώνησαν για την Creta Farms

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης έκλεισε η συμφωνία της Impala με τις Τράπεζες για την εξυγίανση της Creta Farms και υπογράφηκε το τελικό κείμενο για την εξυγίανση της  αλλαντοβιομηχανίας.

Το νομικό κείμενο το οποίο θα κατατεθεί με την αίτηση εξυγίανσης της εταιρείας στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου θα πρέπει να εγκριθεί από την έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η συμφωνία θα περάσει και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Για την επίτευξη της συμφωνίας η Creta Farms έχει αναρτήσει και σχετική ανακοίνωση στον διαδικτυακό της τόπο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει πως “ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της και τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή, την εταιρεία “IMPALA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.”, θυγατρική της “BELLA BULGARIA S.A.” και επετεύχθη Συμφωνία Εξυγίανσης της Εταιρείας. Η Συμφωνία αυτή θα ολοκληρωθεί και θα υλοποιηθεί υπό την προϋπόθεση της σχετικής επικύρωσής της (σύμφωνα με τα άρθρα 106β και δ του Ν. 3588/2007 όπως ισχύει) από τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές. Δεδομένων των ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς επικύρωση της ως άνω υπογραφείσας Συμφωνίας Εξυγίανσης ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου”.

SHARE