Τραμπ “καρφώνει” την Μέγκαν και υμνεί την Ελισάβετ

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντγ.Τραμπ, δεν …ξεχνά! Η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφραστεί επικριτικά για αυτόν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, το 2016 και χθες, εξέφρασε τη «θλίψη» του για την κρίση στην οποία βυθίστηκε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποποιηθούν τον ρόλο τους και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ μεγκαν μαρκλ

«Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, πραγματικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τη βασίλισσα», πρόσθεσε. «Είναι μια εκπληκτική γυναίκα. Αν κοιτάξετε καλά, δεν έκανε ποτέ ούτε ένα λάθος. Η βασιλεία της ήταν άμεμπτη».

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ…ΑΝΤΑΡΤΩΝ

https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2020-01-10/meghan-harry-gamos-arthro.jpg

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και εφεξής να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, έρχονται στο φως οι πρώτες πληροφορίες για τις επαφές της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι με πολυτελείς οίκους μόδας που θα χρηματοδοτούν τα σχέδιά της.

Η Μέγκαν βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «The Sun.

SHARE