Το βίντεο του Παύλου Γερουλάνου για την Αθήνα

 

Το μήνυμα και το σκεπτικό που οδήγησε στο όνομα της παράταξης “Αθήνα Είσαι Εσύ”, καθώς και τους στόχους της ομάδας του για μια Αθήνα Ζωντανή, Δίκαιη, Λειτουργική, Δημιουργική και Συμμετοχική δημοσιοποίησε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Γερουλάνος μέσα από  βίντεο:

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με κατοίκους της πόλης που συμμετείχαν στην 4η Συνάντηση Αθηναίων στην Ομόνοια, που έλαβε χώρα στο κατάμεστο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, ο Παύλος Γερουλάνος μέσα από ένα χαρακτηριστικό βίντεο μοιράστηκε το μήνυμα και το σκεπτικό που οδήγησε στο όνομα της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ».

«Αθήνα Είσαι Εσύ» το όνομα της παράταξης, με μήνυμα «Δίνουμε Πνοή σε κάθε γειτονιά». Γιατί, όπως εξήγησε, ατά τη διάρκεια της συνάντησης με κατοίκους της πόλης που συμμετείχαν στην 4η Συνάντηση Αθηναίων στην Ομόνοια, στο κατάμεστο ΡΟΜΑΝΤΣΟ,  «Εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά».

SHARE