Το Save one Seat στο πλευρό της εστίασης αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και αρκετά πρωτόγνωρη για όλους. Ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, επιπτώσεις τόσο κοινωνικές όσο και οικονομικές.

Θέλοντας να προσφέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία οι Global Shapers, ένα δίκτυο νέων ανθρώπων 20-30 ετών, γεννημένο από το World Economic Forum,  με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table δημιούργησαν την πρωτοβουλία Save One Seat (SOS). Το SaveOneSeatείναι μια μη κερδοσκοπική δράση που έχει σαν στόχο να στηρίξει τις Ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης της που πλήττονται εδώ και περίπου έναν χρόνο από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, τονώνοντας τη ρευστότητά τους και εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους.

Η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί του καταναλωτές να αγοράσουν vouchersαπό τα αγαπημένα τους στέκια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν όταν αυτά θα ανοίξουν ξανά, με βασικό στόχο να ενισχύσουν την ρευστότητά τους, σεβόμενοι παράλληλα τα κρατικά υγειονομικά μέτρα. Παράλληλα, ο στρατηγικός συνεργάτης του SaveOneSeat, CocaCola 3Eπροσφέρει στους καταναλωτές πλήθος προσφορών στα αγαπημένα τους μαγαζιά.

Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία. Για κάθε voucher που αγοράζεται δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί.

Το SaveOneSeatξεκίνησε σαν ιδέα από το GlobalShapersHubτης Ρώμης, ενώ στην Ελλάδα η πρωτοβουλία υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Παράλληλα, το νέο ThessalonikiGlobalShapersHubπου εγκαινιάστηκε πρίν από λίγο καιρό στηρίζει κι αυτό με τη σειρά του την πρωτοβουλία SaveOneSeatστο βόρειο κομμάτι της χώρας !

Επισκέψου τώρα το https://gr.saveoneseat.com/ και αγόρασε σήμερα το δικό σουvoucher, υποστηρίζοντας τους χώρους εστίασης που σε έχουν πραγματικά ανάγκη!

 

SHARE