Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “ΔΕΗ Ανανεώσιμες”

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, γνωστοποίησε τη νέα σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου.

Πρόεδρος της θυγατρικής της ΔΕΗ αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Στάσσης και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Μαύρος.

το νέο ΔΣ της εταιρείας αποτελείται από τους εξής:
– Γεώργιος Στάσσης,
– Κωνσταντίνος Μαύρος,
– Αργύρης Οικονόμου,
– Ιωάννης Κοπανάκης,
– Σωτήρης Χατζημιχαήλ,
– Αλέξανδρος Πατεράκης,
– Νικόλαος Κούκης,
– Γεώργιος Σαραντόπουλος,
– Δημήτριος Παπαγεωργίου

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ξεκινά στις 10.9.2019.

Σχετικά με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗΑΝ ο κος Γεώργιος Στάσσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: ” Άμεση προτεραιότητα του Ομίλου μας είναι η δυναμική επέκταση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η επιλογή ως Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε. του κ. Κωνσταντίνου Μαύρου σηματοδοτεί τον στρατηγικό στόχο που έχουμε θέσει για δυναμική επέκταση στις ΑΠΕ. Ο κ. Κωνσταντίνος Μαύρος προέρχεται από την αγορά, με πλούσια εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των ΑΠΕ “.

Βιογραφικό Σημείωμα Κωνσταντίνου Μαύρου

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαύρος διαθέτει σημαντική εμπειρία, διεθνώς, στον κλάδο ενέργειας και υποδομών, στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στον ευρύτερο κλάδο της τεχνολογίας. Επί σειρά ετών, εργάστηκε στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κι έχει διοικήσει επιχειρήσεις ενέργειας και τεχνολογίας. Δραστηριοποιείται, επίσης, στο χώρο των επενδύσεων μέσω κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών, υποστηριζόμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων. Είναι κάτοχος MSc Finance από το Imperial College London κι έχει ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα μετεκπαίδευσης Executive Education στα χρηματοοικονομικά και στην Ενέργεια στο Harvard Business School. Είναι ενεργό μέλος σε διεθνείς οργανισμούς κι έχει διατελέσει επισκέπτης ομιλητής στο Athens University International MBA program. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

SHARE