Το Κορπή® Mania με καινοτόμα συσκευασία από ανακυκλωμένο πλαστικό (rPET)

Το ανανεωμένο Κορπή® Mania, ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς της φίλους, περιλαμβάνει 25% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET και 30% ανακυκλωμένο rPE. Διατίθεται στην ελληνική αγορά σε συσκευασία από ανακυκλωμένο πλαστικό, που ακολουθεί τις παγκόσμιες δεσμεύσεις της Nestlé για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Θα ακολουθήσει ένας νέος, πρωτοποριακός κωδικός του Κορπή® που θα περιλαμβάνει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό rPET- rPE και θα είναι διαθέσιμος στην αγορά τον Δεκέμβριο.

H καινούρια συσκευασία του Κορπή® Mania, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για την ανακύκλωση πλαστικού, ενθαρρύνοντας μικρούς και μεγάλους να γίνουν πρεσβευτές της ανακύκλωσης. Μέσω της εκπαίδευσης για την αξία της ανακύκλωσης, στόχος της μάρκας είναι οι καταναλωτές να υιοθετήσουν συνήθειες που σέβονται το περιβάλλον.

Η Nestlé παγκοσμίως προχωρά σε αλλαγές στις συσκευασίες της, με όραμα καμία συσκευασία της να μην καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής ή ως επιβαρυντικό για το περιβάλλον απόρριμμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Nestlé Waters δεσμεύεται να σχεδιάζει και να προσφέρει βιώσιμες λύσεις για τις συσκευασίες των προϊόντων της με σεβασμό στον πλανήτη.  Οι δεσμεύσεις της Nestlé Waters αφορούν τη βιώσιμη διαχείριση φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία και συγκεκριμένα τους παρακάτω άξονες:

  • Λειτουργία εργοστασίων με 100% μηδενικά απόβλητα (2020)
  • 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες
  • Χρήση κατ’ ελάχιστον 50% ανακυκλωμένου πλαστικού PET στις συσκευασίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική

 

SHARE