Το κινητό της Ιωάννας ίσως δώσει απάντηση στο ποιος της έριξε το βιτριόλι

Eν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης Ιωάννας βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αφού όλοι περιμένουν να μάθουν την ταυτότητα του δράστη που της έριξε βιτριόλι και σημάδεψε για πάντα τη ζωή της.

Η 34χρονη υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο χθες, όπου της αφαιρέθηκε το καμμένο δέρμα από το πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη δεν έχει δώσει κάποιο σημαντικό στοιχείο ακόμη λέγοντας πως δεν γνώριζε το πρόσωπο που της επιτέθηκε, ενώ επανέλαβε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο να ήθελε να της κάνει τόσο μεγάλο κακό.

Οι αρχές  θεωρούν πως το κίνητρο είναι προσωπικό ενώ αφήνουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και κάποιος συνεργός ο οποίος λειτουργεί ως ο ηθικός αυτουργός.

Η Ιωάννα ήταν άριστη μαθήτρια , έχει σπουδάσει οικονομικά, δούλευε στην ασφαλιστική εταιρεία , δούλευε όποτε χρειαζόταν και διπλή δουλειά σε κρεοπωλείο προκειμένου να τα βγάλει εις πέρας χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς της. Όλοι στο χωριό της το Λουτρό Αμφιλοχίας μιλούν για μια άξια κοπέλα. Φίλοι της αλλά και απλός κόσμος που έμαθε για την άσχημη περιπέτειά της έχουν στείλει ευχές και μηνύματα στη σελίδα της στο facebook

SHARE