Το Amalthia Beach στην Αγ. Μαρίνα Κρήτης υπό τη διαχείριση της Atlantica Hotels & Resorts

 

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος σε Ελλάδα και Κύπρο, Atlantica Hotels & Resorts,  ανακοίνωσε ότι από την 1 Νοεμβρίου 2019, έχει αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου Atlantica Amalthia Beach Hotel 4*, στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, το οποίο θα λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, μόνο για ενήλικους πελάτες.

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel προέρχεται από την συνέργεια δύο ιστορικών εταιρειών: της Atlantica Hotels & Resorts και της Amalthia Beach Resort, ενός παραλιακού ξενοδοχείου με τριαντάχρονη επιτυχημένη πορεία.

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα επεκταθεί και θα ανακαινιστεί με ήπιες παρεμβάσεις, με δαπάνη ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της τεχνικής εταιρείας Μελάκης & Συνεργάτες Μηχανικοί ΑΕ.

Το Atlantica Amalthia Beach Hotel θα διαθέτει 129 καλόγουστα σχεδιασμένα δωμάτια, 61 από τα οποία θα προστεθούν φέτος τον χειμώνα. Τα δωμάτια είναι δίκλινα και σουίτες, με ιδιωτική βεράντα και θέα στην θάλασσα, στις πισίνες και στους κήπους. Το ξενοδοχείο διαθέτει στην έκταση του τέσσερις διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό. Από άποψη εξυπηρετήσεων, το ξενοδοχείο προσφέρει τρεις εξωτερικές πισίνες, δύο Jacuzzi, γυμναστήριο και spa.

 

SHARE