Τι είπε ο Γεραπετρίτης για Μενδώνη, Λιγνάδη, Βαξεβάνη, Κουφοντίνα στη Βουλή

 

«Η κυρία Μενδώνη είναι μια άξια υπουργός, η οποία έχει επιτελέσει ένα άριστο έργο και έχει απεμπλέξει τεράστια προβλήματα που υπήρχαν στον χώρο του Πολιτισμού» ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η υπόθεση Λιγνάδη «ήρθε με αυτή την κυβέρνηση και θα δικαστεί από τη Δικαιοσύνη, υπό αυτή την κυβέρνηση».

“Για εσάς το κράτος δικαίου ισχύει μόνο για τον Κουφοντίνα αλλά όχι για τον Λιγνάδη.Υπάρχει ευνοούμενη πολιτεία η οποία να δίνει δικαίωμα στον καταδικασθέντα να επιλέγει τον τρόπο που θα κρατείται; Ας μας πει αν θέλει να πάει και σε σουίτα», είπε.

Ο κ. Γεραπετρίτης καταλόγισε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ότι το κόμμα του «στοχεύει μόνο στην κομματική αντιπαράθεση», σημειώνοντας ότι «μας είπατε ότι καταδικάζετε το επαίσχυντο “ΝΔ_Παιδεραστές”. Αυτό το κατώτατο σημείο που έχει φτάσει ποτέ το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου» με την «ταύτιση μιας ολόκληρης παράταξης, ενός ολόκληρου τμήματος του ελληνικού λαού με την παιδεραστία».

Όμως, «δεν σας ακούσαμε να καταδικάσετε τον βραχίονα της ενημέρωσής σας, τον κ. Βαξεβάνη, ο οποίος δήλωσε τα ίδια». Πρόκειται, είπε, για «ντροπή και για το πολίτευμα και για τον δημόσιο διάλογο, αυτού του τύπου η πολιτική των ”ταυτοτήτων”, η οποία θέλει στην πραγματικότητα να δολοφονήσει ένα τμήμα ολόκληρο του ελληνικού λαού». Και πρόσθεσε: «Εάν θέλετε, να μας το πείτε ευθέως, ότι είμαστε παιδεραστές, ή διαφορετικά να αποκηρύξετε τον κ. Βαξεβάνη. Ένα από τα δύο, όμως. Δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο».

 

 

 

SHARE