Θησαυρός ή…άνθρακες τα 19.000.000 ευρώ στο Ψυχικό; ΕΛ.ΑΣ – ΣΔΟΕ διαψεύδουν…

Θρίλερ και άπειρα ερωτηματικά για το τι “κρύβεται”, αν κρύβεται, πίσω από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σύμφωνα με το οποίο κρυμμένα 19.000.000 ευρώ σε δεσμίδες των 50 ευρώ βρήκαν αστυνομικές και φορολογικές Αρχές την Τρίτη το βράδυ έπειτα από ξαφνικό έλεγχο σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού. Η Αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένο διώροφο στις αρχές της οδού Ζαλοκώστα στο Παλαιό Ψυχικό είχε «θαφτεί» μεγάλο χρηματικό ποσό που ανήκε σε προβεβλημένο ισχυρό πολιτικό του ΠΑΣΟΚ”.

Το  μεσημέρι του Σαββάτου, η Αστυνομία με ανακοίνωσή της την οποία έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει πως καμία υπηρεσία της δεν πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό. Συγκεκριμένη η ανακοίνωση αναφέρει: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”».

Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -ΣΔΟΕ, επίσης ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου.
Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες.

Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Επιμένει η «Δημοκρατία» με ανακοίνωσή της

Σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα, το απόγευμα του Σαββάτου, αναφέρει:

«Αναφορικά με τους διάφορους επισπεύδοντες για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, τους καλούμε να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα. Σε κάθε περίπτωση η «δημοκρατία» επιμένει στις πληροφορίες της. Ας μη βιάζονται ορισμένοι να αθωώσουν διεφθαρμένους πολιτικούς διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Συστήνουμε λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία στους ανησυχούντες».

 

“Χρυσό” σπίτι με 19.000.000 ευρώ στην οδό Ζαλοκώστα στο Π.Ψυχικό – Λεφτά του Άκη;

SHARE