Θα μας τρελάνουν! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Δέδες) κοστολογεί σε 86 δισ. τη ζημιά του Α’Εξαμήνου 2015!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δέδες είπε σε εκπομπή του Blue Sky ότι το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επί υπουργίας του Γιάνη Βαρουφάκη, κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 86 δισ. ευρώ!

Ο κ. Δέδες είχε έντονο διάλογο με τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην Α’ Αθηνών Σπύρο Καρανικόλα, ο οποίος είπε  ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2015 κόστισε στη χώρα 200 δισ. ευρώ».

Απαντώντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  είπε «πέστε τις αλήθειες, για να πούμε κι εμείς τις αλήθειες. […] Η αλήθεια είναι ότι ούτε πρόκειται για 200 δισ., ούτε για 100. Είναι συγκεκριμένα 86 δισ. ευρώ»

Η παραδοχή του κ. Δέδε προκάλεσε την «έκρηξη» του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος τον ρώτησε αν θεωρεί «λίγα τα 86 δισ. που χρεώσατε στον ελληνικό λαό».

Ο Γιάννης Δέδες στη συνέχεια είπε ότι «λέμε την αλήθεια. Εμείς ομολογούμε ότι κάναμε ένα σοβαρό λάθος. Το είπα ενδεχομένως στο διάλειμμα και δεν ακούστηκε στον φακό. Είπα ότι κάναμε ένα σοβαρό λάθος τους πρώτους έξι μήνες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε τα κυβερνητικά λάθη με εκείνα που κάνει ένας πολυπράγμων ιατρός. «Ολοι δρουν και όταν δρουν κάνουν και λάθη. Όποιος χειρούργος κάνει πολλά χειρουργεία έχει και λάθη» επισήμανε, επικαλούμενος την ιδιότητα του Ορθοπαιδικού – Χειρούργου.

 

SHARE