Τέσσερις νεκροί σε σπηλιά στο Λουτράκι – Μυστήριο ο θάνατός τους

Τραγωδία στο Λουτράκι στην περιοχή Καρμπουνάρι, τα ξημερώματα Σαββάτου μέσα σε σπήλαιο της περιοχής καθώς εντοπίστηκαν από την ΕΜΑΚ τέσσερα άτομα νεκρά.

Μυστήριο με τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο στο Λουτράκι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια, που ίσως να έπαιξε ρόλο στην τραγική κατάληξη.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου, που μίλησε στο enikos.gr εκτιμά πως πέθαναν επειδή εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα από την γεννήτρια.

Όλα τα σενάρια για την τραγωδία πάντως ερευνώνται, καθώς όπως είπε ο δήμαρχος Λουτρακίου στο κανάλι Open στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάτι άλλο να συνέβη.

Ένα από τα τέσσερα άτομα είναι ηλικίας περίπου 34 ετών. Τα υπόλοιπα τρία άτομα σύμφωνα με τον γιατρό είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η επιχείρηση της ΕΜΑΚ ολοκληρώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα Σαββάτου ενώ η κλήση για τον εντοπισμό τους έγινε περίπου στη μία τα ξημερώματα.

cave4

Το σπήλαιο  έχει βάθος 20 μέτρων.
SHARE