Τελευταίο φύλλο του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής – Κενά τα γραφεία των δημοσιογράφων

 

Τελευταίο φύλλο αυτό της 9ης Αυγούστου για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής καθώς ο εκδοτικός οργανισμός αναστέλλει την κυκλοφορία και της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας.

Ο Σπύρος Αλεξίου που επιμελείται την πρώτη σελίδα του ΕΘΝΟΥΣ ανέβασε μια φωτογραφία μπροστά στον υπολογιστή του με το πρωτοσέλιδο του τελευταίου φύλλου και φόντο τα άδεια γραφεία, και έγραψε στο fb:
“Τελευταία… πρώτη για το «Εθνος». Τρία χρόνια περάσαμε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Το χαρτί που αγαπάμε, δυστυχώς, χάνεται. Καλή τύχη σε όλους. Πάμε για άλλα.”

 

ΑΝΟΙΓΕΙ το site imerisia.gr

Ανακοινώθηκε η στο αμέσως προσεχές διάστημα, του site imerisia.gr, της online «Ημερησίας», ενός εκ των πλέον ιστορικών οικονομικοπολιτικών τίτλων στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ανακοίνωση της  Dimera Media Εκδοτική

«H μονοπωλιακή κατάσταση στον χώρο της διανομής του Τύπου και ο έλεγχός της από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σταθερά αναπτύσσουν καθεστωτικές πρακτικές, δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών κινήσεων στο χώρο του εντύπου Τύπου, καθώς και την ενίσχυση της ελευθεροτυπίας.

Αναλύοντας το σύνολο των δεδομένων, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε την αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το τελευταίο φύλλο της οποίας θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου. Περνάμε, λοιπόν, δυναμικά και με σχέδιο από την εποχή του χαρτιού στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή!

Η Dimera Media Εκδοτική, υλοποιεί με επενδυτική συνέπεια μια μακρόπνοη στρατηγική δημιουργίας νέων ψηφιακών μέσων, που ξεκίνησε με τη δημιουργία του ethnos.gr πριν από είκοσι μήνες.

Συνεχίζοντας την επενδυτική μας δραστηριότητα στον χώρο των media, ανακοινώνουμε την έναρξη, στο αμέσως προσεχές διάστημα, του site imerisia.gr, την online «Ημερησία», ενός εκ των πλέον ιστορικών οικονομικοπολιτικών τίτλων στην Ελλάδα. Στόχος της συνεχιζόμενης επενδυτικής μας στρατηγικής είναι η δημιουργία προηγμένων τεχνολογικά brands, με ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης και προβολής, σε χρήστες και συνεργάτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες που μας τίμησαν μέχρι σήμερα τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ethnos.gr, καλώντας τους να δώσουν αντίστοιχη «ψήφο εμπιστοσύνης» και στην ψηφιακή μορφή της «Ημερησίας». Ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους εργαζόμενους του «Έθνους της Κυριακής» που, πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης και αξιόπιστης εφημερίδας.»

SHARE