Τ.Θεοδωρικάκος: Όχι παραγραφή – Η Novartis για να ξεχάσουμε Πρέσπες, Μάτι, Χρέη -Δηλώσεις για την ΕΡΤ

Η ΝΔ δεν θέλει την παραγραφή της υπόθεσης Novartis, παρότι, εξαιτίας των κυβερνητικών χειρισμών είναι στα όρια, δήλωσε στην ΕΡΤ ο επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου και υπενθύμισε ότι το 2006 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως νέος βουλευτής τότε, είχε ζητήσει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και υπέγραψαν τη πρόταση του μόνο 9 βουλευτές.

«Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Όλο αυτό είναι μεθόδευση του Αλέξη Τσίπρα για να μην συζητάμε για την Συμφωνία των Πρεσπών, το Μάτι, την Μάνδρα, τα 100 δις που υπερχρέωσε τον ελληνικό λαό ή τα προγράμματα που προτείνουν τα κόμματα».

 

ΓΙΑ ΠΕΤΣΙΤΗ

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση Πετσίτη χαρακτηρίζοντας την, «επιτομή του σκανδάλου», που οδήγησε στην κατάρρευση του ηθικού πλεονεκτήματος της κυβέρνησης, όπως το παρουσίαζε ο κ. Τσίπρας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

«Αυτό που συμβαίνει τέσσερα χρόνια στην κρατική τηλεόραση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο ελληνικός λαός θέλει μια αξιόπιστη ενημέρωση. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για μια πλουραλιστική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση. Εμείς θα συνεργαστούμε με τους 2500 εργαζομένους της ΕΡΤ με όρους αξιοκρατίας και αξιολόγησης για να έχουμε μια δημόσια τηλεόραση ποιοτική και ευθέως ανταγωνιστική με τα ιδιωτικά κανάλια»

SHARE