ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδομάρτυρας ο Καλογρίτσας – ΝΔ: Γιατί δεν του κάνετε μήνυση;

“Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον μέχρι “χθες” δικό του “καπετάνιο”, κ. Καλογρίτσα, ψευδομάρτυρα, γιατί δεν προχωράει σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του; Προφανώς για το λόγο που όλοι καταλαβαίνουν… “, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας σε μακροσκελή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε ότι:

“Ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της Ν.Δ.”, υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, “το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει”. “Έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπής για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της”, προσθέτει.

“Τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις”, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι “τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε, και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό”.

“Η Ν.Δ. να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της. Αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του “παιδί” του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο”, καταλήγει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στην αποκάλυψη ότι έδινε λεφτά και «Στο Κόκκινο» προχώρησε ο Χρήστος Καλογρίτσας, κατά τη διάρκεια του τρίτου μέρους της κατάθεσής του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία ερευνά τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, απάντησε στις… αιτιάσεις του Παύλου Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολάκη μην φωνάζεις. Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε λεφτά. Άρα είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου».
Επίσης, αναφέρθηκε στην ύπαρξη επιπρόσθετου αποδεικτικού υλικού, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κ. Νίκου Παππά στη δημιουργία του «ΣΥΡΙΖΑ channel».

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι υπάρχει έγγραφο μεταξύ της δικής του εταιρείας και της CCC, που αποτυπώνει τη συμμετοχή των προσώπων στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού, για να προσθέσει ότι ο ίδιος ως «μπροστινός» κατείχε «τις μετοχές του Νίκου Παππά». Επίσης, είπε ότι έχει στην κατοχή του επιπρόσθετα SMS, μεταξύ των οποίων και την γραπτή εντολή που του έστειλε ο τότε υπουργός, προκειμένου να συναντήσει τον υπεύθυνο λογιστηρίου της CCC, Αντώνη Λιανό.

Καλογρίτσας σε προανακριτική: Ο Νίκος Παππάς κοιμόταν σπίτι μου -Είχα τις μετοχές του στο κανάλι

Καλογρίτσας σε προανακριτική: Ο Νίκος Παππάς κοιμόταν σπίτι μου -Είχα τις μετοχές του στο κανάλι

 

SHARE