Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα: Επαφές εν όψει του deal

 

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι παρουσιάσεις της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας (ΣΚΤ) προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα των διεργασιών που κάνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες για την απόκτηση του Συνεργατισμού, καθώς τη Δευτέρα 30 Απριλίου λήγει το χρονικό περιθώριο για την υποβολή δεσμευτικών προτάσεων εκ μέρους ενδιαφερόμενων επενδυτών για την εξαγορά ή όχι της ΣΚΤ.

Μετά το λεπτομερές due diligence και τις επιπρόσθετες πληροφορίες που έχει πάρει από τα διευθυντικά στελέχη της Συνεργατικής, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αρχίσει εις βάθος ανάλυση που θα κρίνει τα επόμενα βήματα και βασικά το τίμημα που θα προσφερθεί.

Πληροφορίες  σημειώνουν ότι δεν υπήρξε κανένα επίσημο παράπονο ή αίτημα για παράταση της υποβολής των δεσμευτικών προτάσεων παρά τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που δόθηκαν στους ενδιαφερομένους για τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων της ΣΚΤ και την υποβολή δεσμευτικής πρότασης.

Η προσοχή εστιάζεται στην Ελληνική Τράπεζα που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για το καλό κομμάτι του συνεργατισμού.

ΠΗΓΗ: www.philenews.com

SHARE