Συνάντηση Γεωργιάδη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda για την επένδυση στο Ελληνικό

Οι τελευταίες εξελίξεις και οι αποφάσεις που ελήφθησαν σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου.

Σε ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συγχαίρει τους συνεργάτες του, που συνέβαλαν να ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαιτούμενων ΚΥΑ. Η τέταρτη και τελευταία ΚΥΑ που εγκρίθηκε χθες από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης αφορά στην πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου.

«Στην πρώτη φωτό, ο χώρος και οι βασικοί συνεργάτες μου που πετύχαμε το αρχικά ακατόρθωτο, την έκδοση όλων των εκκρεμών ΚΥΑ, στην δεύτερη οι υφυπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Δημήτρης Οικονόμου και στην τρίτη και στην τρίτη ο Διευθύνων της Lamda κ. Αθανασίου μόλις ενημερώθηκε επισήμως ότι τελειώσαμε», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ την ικανοποίηση του εξέφρασε ο υπουργός και για την έκδοση εγκυκλίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που αφορά στους ειδικούς αντικαταχρηστικούς κανόνες για τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και τη μεταφορά ζημιών. Όπως σημειώνει: «Μία από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις ήταν και η έκδοση εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ και τον κ. Πιτσιλή. Χάρη σε αυτή, και τον ευχαριστώ, πολλές επενδύσεις στην Χώρα μας θα ξεμπλοκάρουν καθώς αποκτούν Ασφάλεια Δικαίου».

 

Γεωργιάδης: Έτοιμη και η τελευταία ΚΥΑ για το Ελληνικό, η επένδυση θα γίνει

SHARE