Στρος Καν: Τώρα θα μιλήσω και εγώ!

Former IMF head Dominique Strauss-Kahn leaves his hotel to attend the trial in the so-called Carlton Affair, in Lille, February 18, 2015, where 14 people including Strauss-Kahn stand accused of sex offences including the alleged procuring of prostitutes. A French prosecutor asked a criminal court on Tuesday to acquit Strauss-Kahn of a pimping charge for his role in what investigating magistrates argued was an organized sex ring using prostitutes. REUTERS/Pascal Rossignol (FRANCE - Tags: CRIME LAW)

Εννιά χρόνια μετά την πτώση του στο κενό, ο Ντομινίκ Στρος Καν, δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρώτη φορά για τα γεγονότα που τον οδήγησαν στην απόσυρσή του από το βάθρο του ΔΝΤ αλλά και από τη γαλλική και διεθνή πολιτική.

Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας της διεθνούς πολιτικής αναφέρει ότι «Ήρθε η ώρα να μιλήσω».
Ο Στρας Καν αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά συμφώνησε να μιλήσει σε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα παρουσιαστεί συνολικά η προσωπική του ζωή και η πολιτική του ιστορία στη γαλλική και διεθνή σκηνή.

Το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2021, θα περιλαμβάνει όλα τα γεγονότα, όπως λέει, που σημάδεψαν τη ζωή του.

Ο Στρος Καν, υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που τον σημάδεψαν και τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει από την πολιτική.

Το έκαναν όλοι οι άλλοι, σημειώνει, παρουσιάζοντας πραγματικά και υποτιθέμενα γεγονότα. Όμως, «Ήρθε η ώρα τώρα να μιλήσω εγώ».

SHARE