Στην κουζίνα η Μαρέβα Μητσοτάκη: Φόρεσε ποδιά και άνοιξε φύλλο

Η Μαρέβα Μητσοτάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της παραμονής της στην συμπρωτεύουσα, επισκέφτηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου.

Εκεί, δεν δίστασε να φορέσει ποδιά και να ανοίξει φύλλο μαζί με τις γυναίκες του συνεταιρισμού.

Ανέβασε φωτογραφίες της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν. 🙏 @womens_agri_coop_ag.antonios _ Agios Antonios Women’s Agricultural Cooperation of Traditional Products was founded in June 1999 and is the first women’s cooperation of the Prefecture of Thessaloniki.Thank you for showing me around! 🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

SHARE