Σταμπουλίδης: Άθληση-βόλτα με κατοικίδιο μόνο στo Δήμο μας – Ανθοπωλεία ανοιχτά με ραντεβού 13,14/2

Μόνο στον δήμο κατοικίας μας θα επιτρέπεται από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου η μετακίνηση για άθληση και για βόλτα κατοικιδίων στην Αττική, σύμφωνα με όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Όπως διευκρίνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» πλέον με τον κωδικό 6 στο 13033 δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο για άθληση σε άλλο δήμο, μακριά από τον τόπο κατοικίας.

Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε ότι 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές τόσο στην Αττική, όσο και στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού, μόνο το προσεχές Σαββατοκύριακο (13 και 14 Φεβρουαρίου) τα ανθοπωλεία θα μπορούν να λειτουργήσουν με ωράριο 09:00 με 05:00 και με ραντεβού προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τις αγορές τους», σημείωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το άνοιγμα των ανθοπωλείων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι ανακοινώσεις για την εξειδίκευση των νέων μέτρων αναμένονται σήμερα στις 12:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

SHARE