Στ.Πέτσας στο MEGA: Δεν υπάρχουν εκλογές στον ορίζοντα

Μιλώντας στο Mega, σε ερώτηση να σχολιάσει τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα περί “αναπόφευκτων πρόωρων εκλογών”, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας απάντησε κατηγορηματικά:

“Δεν υπάρχουν εκλογές στον ορίζοντα. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το θέμα αυτό περισσότερο απασχολεί την αξιωματική αντιπολίτευση παρά την κυβέρνηση”.

Σχετικά με το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μασκών, ο κ. Πέτσας διευκρίνισε ότι δεν αφορά μόνο τις χειρουργικές μάσκες. “Μιλάμε ακόμα και για τις υφασμάτινες, για αυτοσχέδιες μάσκες, για οτιδήποτε θα μπορεί να καλύπτει τη μύτη και το στόμα”, είπε και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου.

Για το θέμα των σχολείων και την επαναλειτουργία τους, ανέφερε: “Προχωράμε σταδιακά στο άνοιγμα των σχολείων, πρώτα με τη Γ’ Λυκείου και μετά με τις υπόλοιπες βαθμίδες. Δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πρόσβαση στην παιδεία και τη μόρφωση σε παιδιά από οικογένειες χαμηλού οικονομικού στρώματος, γιατί έτσι ενισχύονται οι κοινωνικές ανισότητες. Παράλληλα πρέπει να απελευθερωθούν και οι εργαζόμενοι γονείς, όταν τα παιδιά του θα είναι στο σχολείο”.

SHARE