Σπουδαία διάκριση της ΚριΚρι στον θεσμό των “GrowthAwards”

Νικήτρια ανακηρύχθηκε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΚριΚρι στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» των βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “GrowthAwards”, που διοργάνωσαν η Eurobank και η GrantThorton για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚριΚρι, Παναγιώτης Τσινάβος, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο θεσμός “Growth Awards” έχει δημιουργηθεί από τη Eurobank και τη GrantThornton με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚριΚρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Η εξέχουσα αυτή διάκριση στον θεσμό των “GrowthAwards” και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Στην ΚριΚρι έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα: στην παραγωγή παγωτού και γιαουρτιού, με στόχο να  κατακτήσουμε την πρώτη θέσηστην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα μας φτιάχνονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής μας να παράγει το 60% της εγχώριας παραγωγής γάλακτος.  Ακόμη, έχοντας αξιοποιήσει αποτελεσματικά τη φήμη του ελληνικού γιαουρτιού, έχουμε καταφέρει να εξάγουμε σήμερα τα προϊόντα μας σε πάνω από 30 χώρες, με το 40% του τζίρου μας να προέρχεται από τις εξαγωγές. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε καταστεί εφικτό χωρίς τη στήριξη των εργαζομένων μας. Για τον λόγο αυτόν, κύριο μέλημά μας είναι η ύπαρξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο συνεχώς βελτιώνεται, ώστε οι 450 εργαζόμενοι που απασχολούνται αυτή τη στιγμή στην εταιρεία μας να νιώθουν περήφανοι για την επιλογή τουςνα εργάζονται στην ΚριΚρι».

SHARE