Σφάζονται Πoλάκης – Αδωνις στο twitter

Με χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν συνεχίζεται στα κοινωνικά δίκτυα η διαμάχη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη.

Mε ανάρτησή του ο υπουργός καταφέρθηκε εναντίον του κυρίου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον πως ανάφερε τα στοιχεία των δύο – πλέον – προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis. Ο κύριος Πολάκης  καταλήγει με απειλητικό ύφος προς τον αντιπρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Καλά κάνεις και τρέμεις, καλά κάνεις σα ζουρλός…»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη : 

«Οταν εγω δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδακη ,αφου εχει πει ο Δικηγορος του πως ειναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας ειμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατα του πολιτεύματος”
Οταν ο Γεωργιαδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξερει κανεις!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας ειναι απλώς Πέμπτη !!!!
ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :
Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2” ,χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..».

O Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας «ψεύτη» τον υπουργό. Παραδέχθηκε μεν πως γνωρίζει τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων, «αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα», όπως επισημαίνει, αλλά αρνείται κατηγορηματικά πως τα έχει αναφέρει δημόσια.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης».

SHARE