Σε ξενοδοχεία κάτοικοι του Δήμου Χαλανδρίου που παραμένουν χωρίς ρεύμα

Αρκετές γειτονιές στο Χαλάνδρι παραμένουν για πέμπτη συνεχή ημέρα χωρίς ρεύμα παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου θα είχαν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην πόλη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά, με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε τουλάχιστον έξι γειτονιές του Χαλανδρίου που είναι από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρα ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, και οι κάτοικοί τους είναι σε απόγνωση.

Έπειτα από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022 όσοι κάτοικοι του δήμου παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.

Όσοι κάτοικοι του δήμου βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερή θέση να πρέπει να επικοινωνήσουν με τον δήμο στα τηλέφωνα 213 2023918 και 213 2023921.

SHARE