Σαμαράς σε Τσίπρα για “Ρασπούτιν”: Κάτι δεν πάει καλά! Ξέρετε εσείς…

Στα όσα είπε για την υπόθεση της Novartis, αλλά και για τον ίδιο σε συνέντευξή του, απάντησε στον πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πράγματι κ. Τσίπρα, κάτι δεν πάει καλά! Ξέρετε εσείς…”.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ

Ο κ. Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Σαμαρά στα «Παραπολιτικά» ότι ο «Ρασπούτιν» είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος: «Νομίζω ότι θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος σ’ αυτή τη δήλωση του κ. Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς και άλλοι που έχει αναδειχθεί το όνομα τους και ερευνούνται από τη δικαιοσύνη συμπεριφέρεται όλο αυτό το διάστημα με έναν τρόπο που κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί αν κάποιος θεωρούσε ότι είναι καθαρός ο ουρανός και αστραπές δεν φοβάται, θα’ λέγε ας διερευνηθώ και ας βγει το αποτέλεσμα. Αυτός ξεκίνησε κάνοντας μηνύσεις, απειλώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια και πιστεύοντας ότι θα προλάβει πριν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί προκειμένου ο ίδιος να καθαρίσει, αλλά και να εμπλέξει τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

«Εμείς» είπε, «δεν λειτουργήσαμε με λογική ρεβανσισμού, δεν πήγαμε να στήσουμε ειδικά δικαστήρια για τον πρώην πρωθυπουργό, είπαμε ας πάει στη δικαιοσύνη και ας διερευνηθεί και ό,τι ευθύνες υπάρχουν να αναδειχθούν».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Α.Σαμαράς: Ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος! – Αποκαλύψεις Αγγελή – Σάλος στη Δικαιοσύνη

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE