Ρέστα στη Βουλή έδωσε ο Πολάκης – Απείλησε με φυλακίσεις(!) την αντιπολίτευση

 

Βουλή: «Όσο και να τα κρύψετε, όλα θα βγουν στη φόρα. Και αν είχαμε και μια Δικαιοσύνη που λειτουργούσε γρηγορότερα, κάποιοι θα έβλεπαν τον κόσμο ριγέ, γιατί θα έπρεπε να είναι πίσω από τα κάγκελα. Αλλά θα έρθει κι αυτή η ώρα», είπε χθες απευθυνόμενος στην Αντιπολίτευση ο  αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π.Πολάκης.

Χαρακτήρισε προσχηματική την αντίδραση της αντιπολίτευσης για την σύλληψη των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου», αναφέροντας: «Επειδή πήγε του “Φιλελεύθερου” ο Μαυρίδης και άλλοι… σηκώθηκε επανάσταση. Αυτή την επανάσταση δεν την είδα όταν είχε μηνύσει η κυρία Στουρνάρα τον κ. Βαξεβάνη, που είχε βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα. Όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τώρα τα ιμάτιά τους για την ελευθερία του Τύπου δεν είπαν κουβέντα για τον Βαξεβάνη. Έλεγαν πως προσβάλλει τη γυναίκα μεγαλοτραπεζίτη».

«Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί που κάθε χρόνο έπαιρναν 6-10-15 αέρα τζάμπα χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ άμα τους βγάζεις τα άπλυτα στη φόρα να σε λένε “γιδοβοσκό”, “αναρχοάπλυτο”, “σκύλο” κλπ…» συνέχισε ο κ. Πολάκης, για να προσθέσει: «Αντιθέτως, εμένα μου έχουν κάνει ένα κάρο αγωγές οι διάφοροι συνάδελφοί σας που ταΐζονταν κανονικά και με μηνιάτικο από σύστημα ΚΕΕΛΠΝΟ που είχαν οι Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης και Βορίδης. Μέσα από αυτό το τάισμα έτρωγε και η κυρία Στουρνάρα και μας έκανε μήνυση, επειδή απεντάξαμε το πρόγραμμα καρκίνου από προηγούμενο ΕΣΠΑ, γιατί δεν προλάβανε να τα φάνε όλα. Εσάς άμα σας λένε σκύλους να τους λέτε να σας λένε και γάλους. Αλλά που να ήξερα τότε ότι οι 9 στους 10 από αυτούς που τους δίναμε συνέντευξη για την κυρία Στουρνάρα ταΐζονταν με το μήνα από το ΚΕΕΛΠΝΟ και έκαναν αυτή την αντεπίθεση».

 

SHARE