“Θεόμουρλος” ο Μπάιντεν ή ο Τραμπ;

Ο…από θαύμα αποθεραπευθείς Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε σήμερα τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν “θεόμουρλο”. “Για χρόνια είναι θεόμουρλος και όλοι το γνωρίζουν”, είπε σε tweet του. “Τα μέσα ενημέρωσης είναι προσκολλημένα σε αυτόν και απλά προσπαθούν να τον προστατεύσουν”, συνέχισε.

Στο μεταξύ το ποιος είναι …θεόμουρλος, αποτελεί ερώτημα, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ  δεν πήγε την Τρίτη στο Οβάλ Γραφείο όπως διαβεβαίωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διαψεύδοντας έναν υψηλόβαθμο σύμβουλό του που υποστήριξε το ακριβώς αντίθετο.

“Ο πρόεδρος ήθελε να βρίσκεται στο Οβάλ Γραφείο χθες, αλλά δεν πήγε και εργάστηκε από την κατοικία του”, ανέφερε ο Μπεν Ουίλιαμσον. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο οικονομικός σύμβουλος του Τραμπ, Λάρι Κούντλοου είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε χθες στο Οβάλ Γραφείο “λαμβάνοντας τις μέγιστες προφυλάξεις”.

Ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε ότι συνεχίζονται οι προετοιμασίες ώστε ο Τραμπ να μπορέσει να ξαναμπεί στο προεδρικό γραφείο εντός των επόμενων ημερών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE