“Πληρωμένη” απάντηση Μπαλατσινού στον ευρωβουλευτή Κούλογλου για τα …μπικικίνια

Σκληρή ήταν η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου με αφορμή δημοσίευμα του tvxs σχετικά με το jenny.gr.

“Προς αξιότιμο κ. Στέλιο Κούλουγλου, (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω… Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη” αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter, η Τζένη Μπαλατσινού.

Το δημοσίευμα του tvxs που ανήκει στον κ.Κούλογλου,  ανέφερε πως το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι».

Η εταιρεία στην οποία ανήκει πλέον το jenny.gr εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σχετικά με το δημοσίευμα ότι:

” H koolworks A.E., κάτοχος του γυναικείου site jenny.gr, ανακοινώνει πως η τοποθέτηση διαφημιστικού περιεχομένου (web banner) για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έγινε δωρεάν στα πλαίσια στήριξης της συνολικής προσπάθειας για τον περιορισμό του αντικτύπου του COVID-19. Επιπλέον διευκρινίζεται πως η κυρία Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την υποφαινόμενη εταιρεία”.

SHARE