“Έμπλεξε” ο Μασούτης με τα χρέη της “Προμηθευτικής” – Αίτηση πτώχευσης

Απορρίφθηκε η αίτηση της εταιρείας Προμηθευτική Τροφίμων που ζητούσε να περιορισθεί η δέσμευση της περιουσίας της μόνο σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό όπου η ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ έχει καταθέσει το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση  που εξεδόθη σήμερα 25-9-2018 οι πιστωτές έχουν τη νομική δυνατότητα να δεσμεύουν κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία της Προμηθευτικής Τροφίμων περιλαμβανομένων και των παγίων περιουσιακών στοιχείων, καθώς και των εμπορευμάτων.

Στην ανακοίνωσή της, η δικηγορική εταιρεία του κ. Ν. Αγαπηνού αναφέρει επίσης πως οι εντολείς της έχουν ήδη προχωρήσει στην υποβολή αιτήσεως πτωχεύσεως και συνεχίζουν τη λήψη των δικαστικών μέτρων μέχρι την ολική εξόφληση των απαιτήσεων τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της Μασούτης με αφορμή την προσωρινή δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Προμηθευτικής, για χρέη 1,5 εκατ. ευρώ της Προμηθευτικής Κρεάτων σε δύο πρώην προμηθευτές της, έκανε λόγο για προσπάθεια συγκεκριμένων εταιρειών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές με τις οποίες δεν έχει καμία σχέση.

 

 

SHARE