Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση γαι τις δηλώσεις Τσίπρα

Ειρωνικές και απαξιωτικές ήταν οι αντιδράσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προειδοποίησε μεταξύ άλλων ότι αν στις εκλογές δεν προτιμήσουν το κόμμα του, τότε θα επιστρέψουμε στα μνημόνια.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν το διάγγελμα Τσίπρα ως εξής: «Ο κ. Τσίπρας είπε σήμερα ότι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχει δίκιο. Μόνο που Τσίπρας και αλήθεια είναι αδύνατον να βρεθούν στην ίδια πρόταση».

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά με δήλωσή της τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι. Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!! Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο. Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν. Εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

Το ΚΚΕ σχολίασε: «Μετά από τέσσερα χρόνια πιστής εφαρμογής όλων των κατευθύνσεων της Κομισιόν, οι σημερινές στημένες κόντρες μαζί της δεν μπορούν να κρύψουν ότι το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης που θα προκύψει την 7η Ιουλίου, θα είναι η κατά γράμμα υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μνημονιακών και μεταμνημονιακών δεσμεύσεων, που μία – μία βγαίνουν στην επιφάνεια» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».

SHARE