Ψυχοπαθής άκουσε τον Τραμπ, ήπιε οινόπνευμα και πέθανε! – 30 νεκροί στην Πόλη

Ένας άνδρας από την Τουρκία κατανάλωσε αιθανόλη και απολυμαντικό για να προστατευτεί από τον κοροναϊό. Σύμφωνα με την είδηση από το DHA, ο Μπαρις Τσιμεν που είχε ψυχολογικά προβλήματα, ήπιε χθες απολυμαντικό και οινόπνευμα.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, επειδή ο άνδρας φοβόταν τον κοροναϊό, διαβάζοντας στο διαδίκτυο όλα όσα έχει πει περί αιθανόλης ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, ο άτυχος Μπαρίς κατανάλωσε απολυμαντικό για να καταπολεμήσει τον κοροναϊό.

Μόλις η μητέρα του και η αδερφή του κατάλαβαν ότι κάτι κακό συνέβη, κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Αφού έγινε γνωστή η είδηση αυτή, εταιρείες απολυμαντικών στην Τουρκία προχώρησαν σε νέες διαφημίσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων στους πολίτες να μην καταναλώνουν τα προϊόντα. Συγκεκριμένα: «Μην το πιείτε…καθαρίστε».

30 οι νεκροί από παρόμοια περιστατικά

Στους 30 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Κωνσταντινούπολη από “κατανάλωση καθαρού οινοπνεύματος” , ενώ 20 ακόμη βρίσκονται στην εντατική.

Στην Κωνσταντινούπολη κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλά άτομα αναφέρεται πως δηλητηριάστηκαν, καθώς για να προφυλαχθούν από τον νέο ιό, ήπιαν το αποκαλούμενο “σπίρτο” ποτό που γίνεται με καθαρό οινόπνευμα το οποίο πρώτα το έβαλαν πάνω στο σώμα τους και μετά το ήπιαν.

ΠΗΓΗ: //www.libre.gr

SHARE