Προσφορά “υπηρεσιών” στον Α.Τσίπρα από Αυγενάκη – Δένδια…

Στη ΝΔ, κάποιοι παίζουν…με τις λέξεις (του twitter) προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση. Αλλιώς, δεν εξηγείται η κόντρα (έλαβε τέλος με λόγια αγάπης) ανάμεσα στο Νίκο Δένδια και το γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, αργά χθες το βράδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Αυγενάκης χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Δένδια ότι «η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα, όχι γκρουπούσκουλο με εθνικιστικές κραυγές και λαϊκισμούς», που χρησιμοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ως αιχμή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ προς την ηγεσία  του κόμματος.

Όταν στο κόμμα κατάλαβαν τις συνέπειες των twitt, σήμανε συναγερμός.

 

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε tweet του κ. Αυγενάκη, στο οποίο ανέφερε: «Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με το Νίκο Δένδια, με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».

Η τοποθέτηση ικανοποίησε τον κ. Δένδια, ο οποίος σε νέα ανάρτηση έγραψε: «Η δήλωση του γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη με καλύπτει απόλυτα. Έχουμε δώσει και έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες μαζί για τον τόπο και την Νέα Δημοκρατία».

SHARE