Πρόεδρος του ΣΕΜΑ επανεξελέγη ο Μ. Τζωρτζωρής

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΣ διατήρησε την ίδια ακριβώς σύνθεση που είχε και προηγούμενα. Ειδικότερα, πρόεδρος επανεξελέγη ο Μιχάλης Τζωρτζωρής, αντιπρόεδρος ο Κωστής Αλφιέρης, γενικός γραμματέας ο Γιώργος Ζαφειρίου, ταμίας η Βασιλική Δράκου και τακτικά μέλη η Αλίκη Βιτάλη, ο Απόστολος Ζηκούλης και ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, κ. Τζωρτζωρής, δήλωσε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΜΑ, δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν το έργο που άρχισαν από το 2019, έχοντας ως γνώμονα την ενότητα και την αναβάθμιση του ρόλου των μεσιτών ασφαλίσεων στην αγορά, καθώς και την υλοποίηση του σχεδίου δράσης που ονομάστηκε “Branding SEMA & Rebranding Brokers”.

Ο κ. Τζωρτζωρής πρόσθεσε ότι “οι μεσίτες ασφαλίσεων με την πάροδο του χρόνου ενδυναμώνονται, διευρύνουν τη δυναμική τους, ενισχύουν τη θέση τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και περνούν το μήνυμα στην αγορά ότι, κατά τη σύναψη κάθε ασφαλιστικής σύμβασης, εκπροσωπούν -ως επαγγελματίες- αποκλειστικά τον ασφαλισμένο, έχοντας μοναδικό στόχο την εξασφάλιση των συμφερόντων του, μέσω της καλύτερης δυνατής ασφάλισής του”.

SHARE