Πως απέτυχε να “ξεκάνει” τον άντρα της η σύζυγος διεθνούς ποδοσφαιριστή της Τουρκίας

Σύζυγος πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή στην Τουρκία πλήρωσε συμβόλαιο θανάτου για να βγάλει από τη μέση τον άνδρα της και να ζήσει με τον εραστή της.  Η 27χρονη Γιαγκμούρ Ασίκ φέρεται να πρότεινε 10 εκατ. τουρκικές λίρες, δηλαδή 1,2 εκατ. δολάρια, σε εκτελεστή για να σκοτώσει τον Εμρέ Ασίκ,  που έχει περάσει από  τη Γαλατάσαραϊ, τη Φενερμπαχτσέ και την Μπεσίκτας ενώ έχει κερδίσει 34 τίτλους για την Τουρκία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 κι έκτοτε απέκτησε τρία παιδιά μαζί. Αλλά όταν ο 47χρονος Εμρέ κατάλαβε ότι η γυναίκα του τον απατά κίνησε διαδικασίες διαζυγίου.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο εραστής της Γιαγκμούρ, Έρντι Σουνγκούρ, ισχυρίστηκε ότι αρχικά εκείνη προσπάθησε να τον πείσει να κάνει αυτός τον φόνο, προτού στραφεί σε πληρωμένο εκτελεστή.

Ο Σουνγκούρ είπε στους εισαγγελείς: “Είχα σχέση με τη Γιαγκμούρ. Σκεφτόταν μόνο πώς θα κληρονομήσει την περιουσία του μετά τον θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω αλλά αρνήθηκα. Κάποια στιγμή μου έφερε ένα κομμάτι κρέας. Μου ζήτησε να πυροβολήσω το κρέας. Προσπάθησα να πυροβολήσω αλλά αστόχημα. “Δεν μπορείς να το κάνεις!” μου φώναξε άγρια” κατέθεσε ο άνδρας.
Αφού αυτός δεν μπορούσε να διαπράξει τον φόνο, ο Σουνγκούρ φέρεται να επικοινώνησε με τον εκτελεστή που είχε εκτίσει ποινή στη φυλακή για τρεις φόνους.

 

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Γιαγκμούρ έδωσε όπλο στον δολοφόνο και ακόμη προσπάθησε να βρει τρόπο να ξεφορτωθεί το πτώμα. Αλλά πριν από τον φόνο, ο εκτελεστής άλλαξε γνώμη και αποκάλυψε τα πάντα στον ποδοσφαιριστή. Τώρα η Γιαγκμούρ και ο εραστής της Σουνγκούρ είναι υπό κράτηση και περιμένουν να δικαστούν για απόπειρα φόνου.

 

SHARE