ΝΔ: Ο Τσίπρας, τσάι στο “Μ.Βρετανία” – ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, σούσι στο Λονδίνο

ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σε νέα αντιπαράθεση για την …τιμή των “όπλων”. Αφορμή το γεγονός ότι ο Α.Τσίρπας, ενώ είχε κάνει και προσκλητήριο συμμετοχής στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία, πήγε μεν, αλλά περπάτησε από τα Χαυτεία έως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια αποχώρησε.

Πηγές της Πειραιώς σχολίασαν: «Η πορεία ειχε προορισμο την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσιπρας σταμάτησε καπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ισως πηγε για απογευματινό τσαι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Πηγές της Κουμουνδούρου, απάντησαν: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο. Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγαλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας. Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδοπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Με δερμάτινο μπουφάν, τζιν και αθλητικά παπούτσια o Αλέξης Τσίπρας στην πορεία για το Πολυτεχνείο

SHARE