Πολλαπλή βράβευση για την Bwin στα “IAB MiXX Awards 2018”

Πέντε βραβεία απέσπασε η ψηφιακή επικοινωνία της Bwin «Who Stole The Cup?” στην φετινή κορυφαία διοργάνωση των «MiXX Awards 2018»!

Η κορυφαία διοργάνωση MIXX AWARDS, την οποία διοργανώνει ο IAB Hellas, επιβραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη στην digital επικοινωνία.

Από τη λίστα των βραβευμένων έργων πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν η Bwin που διακρίθηκε και βραβεύτηκε για την καμπάνια Who Stole The cup?”.

Συγκεκριμένα απέσπασε δύο Gold βραβεία στην κατηγορία Brand Awareness & Positioning και PR Campaign, δύο Silver βραβεία στην κατηγορία CrossMedia Integration και Social”, ενώ έλαβε και το Βραβείο των Μελών για την τελευταία κατηγορία.

Τα βραβεία αυτά, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Bwin και την εξαιρετικά επιτυχημένη στρατηγική της στον τομέα του ψηφιακού marketing, ενώ την καθιστούν πρωτοπόρο και στον συγκεκριμένο χώρο στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας ότι δημιουργικότητα και στρατηγική αποτελούν αλληλένδετα και σταθερά στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία.

SHARE