Πολιτικοί απατεώνες δεν σεβάστηκαν ούτε τον θάνατο της Χαράς Τζαναβάρα

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε χθες ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης. Με αφορμή το θάνατο της δημοσιογράφου της ΕΦ.ΣΥΝ Χαράς Τζαναβάρα, ο Κρίτων Αρσένης κατήγγειλε πως της είχε δοθεί οδηγία να μην πάει σε νοσοκομείο, λόγω προβλήματος στην καρδιά της, πως είχε ζητήσει η ίδια να της κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό και πάει στο νοσοκομείο και δεν της το επέτρεψαν.

Τελικά, συνδέοντας το θάνατο της δημοσιογράφου με τον κορωνοϊό, ο Κρίτων Αρσένης λέει πως, αρνούμενος ο ΕΟΔΥ τη νεκροψία, η εκλιπούσα δεν θεωρείται θύμα του κορωνοϊού.

 

 

 

Την καταγγελία του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 έσπευσε να αναρτήσει στο Facebook και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 Κρίτων Αρσενης έκανε πριν λίγο αυτή την καταγγελία με ανάρτηση του!!!
Αν αυτά ισχύουν τότε κάποιοι από τον ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ!.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΟΔΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ!!!!”

 

Την καταγγελία υιοθέτησε και η δημοσιογράφος κ. Σπανοπούλου:

Σύμφωνα με τον αδερφό της Χαράς Τζαναβάρα όμως, τίποτα από όλα αυτά που με ευκολία υιοθέτησε ο Κρίτων Αρσένης, ο Παύλος Πολάκης και λοιποί δεν ισχυεί καθώς έπαθε μία απλή φαρυγγίτιδα, πριν από κάπου 25 ημέρες. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Κι όμως, η Χαρά το κατάφερε. Κατάφερε να φύγει από τον πιο λερωμένο τόπο κάτασπρη. Με το κεφάλι ψηλά. Να μην έχει κανείς το παραμικρό να της προσάψει.
Εκτός από εκείνο το κεφάλι μας το δυσκολογύριστο -όχι αγύριστο.
Δεν της το χάρισε ούτε το όμορφο αποχαιρετιστήριο της Εφ.Συν.

Έπαθε μία απλή φαρυγγίτιδα, πριν από κάπου 25 ημέρες. Είχε επιπλοκή στη δεύτερη αντιβίωση, όταν εμφανίσθηκε πρήξιμο στο μάτι. Είχε εδώ και σχεδόν 28 χρόνια μεταλλική βαλβίδα στην καρδιά της. Μπορεί να είναι και ρεκόρ.
Δεν με άκουσε να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Ανησυχούσα που έβγαζε προβλήματα. Αλλά είχε μάλλον δίκιο λέγοντας για την τρέχουσα κατάσταση και τους κινδύνους. Ήταν σε επικοινωνία με γιατρούς.
Την Παρασκευή, είχε ελαφρύ πυρετό. Πήρε ντεπόν και της έπεσε αμέσως. Αλλά εμφανώς είχε καταβληθεί. Πονούσε το κορμί της. Αλλά αισιοδοξούσε.

Δεν θα εκπλαγώ να την βγάλουν με κορωνοϊό. Τα παιδιά μου, που ήρθαν χθες βράδυ στο χωριό να μου το πουν, μου είπαν ότι όχι μόνο την πήραν για νεκροψία, αλλά τους ζήτησαν και πήραν τα κλειδιά του σπιτιού της.
Ήδη, κάποιοι εκμεταλλεύονται την εκρεμμότητα, σπέρνοντας ασύστολα τα αθώα ερωτήματά τους. Σπέρνουν φόβο ότι πέθανε από κορωνοϊό, και δήθεν το κρύβουν.

Από πλευράς μου, είμαι για μία ακόμη φορά απέναντι σε απίστευτη σύμπτωση. Χθες μόλις, υπέγραφα το διαδικτυακό άρθρο «Τα καλά του κορωνοϊού», μιλώντας για «τσεκουριά» με θετικά αποτελέσματα.
Δεν μπορούσα να φαντασθώ τι τσεκουριά θα με έβρισκε, και μάλιστα για δεύτερη φορά. Και πάνω που η 94χρονη μάνα μας έχει ξεχάσει την πρώτη απώλεια του ’82, έχω να βρω λόγια να της εξηγήσω.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση, αλλά ζητώ και κατανόηση. Και εύχομαι ολόψυχα στην Εφ. Συν. να βρει κουράγιο να προσπαθήσει να την αναπληρώσει.

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

 

 

 

 

 

SHARE