Πολιτική κατάντια: Μετράνε τις …μπουκιές του Μητσοτάκη στο μπαλκόνι – Φωτογραφίζουν συνωστισμό στην Πάτρα με τον Αλέξη και διαδηλώσεις

Τσακώνονται νεοδημοκράτες, ΣΥΡΙΖαίοι και από κοντά ΚΙΝΑΛίτες για το ποιος είναι περισσότερο ανεύθυνος στη συμπεριφορά του απέναντι στην πανδημία…

…Πάει στην Ικαρία ο Μητσοτάκης, τρώει σε ένα μπαλκόνι του σπιτιού του βουλευτή Στεφανάδη στην Εύδηλο και Ζαίοι, εκτός από τις μπουκιές, μετράνε και τα άτομα που ήταν στο μπαλκόνι και στο δρόμο αποκάτω…

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν να κατασπαράξουν τον …ανέμελο πρωθυπουργό που δεν τηρεί τα μέτρα. Το πιάνουν τα επικοινωνιακά  …σαίνια του κόμματος και το κάνουν πρώτο θέμα! “Ανέμελος, αλαζόνας, ταξιδιάρης…”.

Από κοντά και το ΚΙΝΑΛ, που για να μη χάσει τη…δόξα από τους Ζαίους, τους ακολουθεί πιστά στον…αντιπολιτευτικό τους λόγο.

 

Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη

 

 

…Τι κάνουν οι νεοδημοκράτες; απαντούν με το ίδιο (κάλπικο) νόμισμα. Δημοσιεύουν βίντεο του Τσίπρα από επίσκεψη στην Πάτρα με συνωστισμό. Και επιπλέον, φωτο με τις πρόσφατες διαδηλώσεις φοιτητών όπου κανένα μέτρο δεν τηρείται από τους διοργανωτές τους, μεταξύ των οποίων και οι ΣΥΡΙΖαίοι. “Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ακίνδυνες τις πορείες των χιλιάδων διαδηλωτών, τις μαζώξεις για τον Κουφοντίνα, ενώ θεωρούν επικίνδυνες τις περιοδείες του Πρωθυπουργού στα ακριτικά νησιά.”

 

28/1/2021

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: απίστευτος συνωστισμός στα Προπύλαια (εικόνες)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

 

Τι δείχνουν όλα τα παραπάνω;

1. ελλείψει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ προτάσεων από την Αντιπολίτευση για όσα συμβαίνουν, επιλέγεται η εύκολη οδός να …μετράνε τις μπουκιές του Μητσοτάκη ή να προβάλλουν μια βόλτα του στην Πάρνηθα. Αγνοούν τα εκατομμύρια των πολιτών και προσπαθούν να τους …τσιγκλίσουν με εικόνες. Και φυσικά, βαφτίζουν το ψάρι κρέας, καθώς …ευλογούν τις όποιες διαδηλώσεις όπου γίνεται του…Κουτρούλη – κορωνοιού ο γάμος.

Αγνοούν επίσης ένας Πρωθυπουργός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να επισκέπτεται κυρίως τα ακριτικά νησιά. Και είναι κατάντια πολιτική να λές “πάει τριήμερο διακοπές”

2. ο Πρωθυπουργός και οι πέριξ αυτού, αρνούνται να καταλάβουν ότι οι καταπιεσμένοι από τα σκληρά μέτρα πολίτες έχουν φθάσει σε τέτοια όρια απελπισίας από την κλεισούρα, τα προβλήματα και την αβεβαιότητα για το αύριο, σε σημείο που ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ να βλέπουν εικόνες σαν και αυτές της Ικαρίας, ακόμα και αν ισχύουν όλα όσα ειπώθηκαν για πιστή τήρηση των μέτρων. 

Συμπέρασμα: Αυστηρή…”νηστεία” στις εικόνες, μάσκες, αποστάσεις από ΟΛΟΥΣ. Τα δε τρολ, είτε δεξιά, είτε αριστερά, να γνωρίζουν ότι αν συνεχίσουν το…θεάρεστο έργο τους, τους μόνους που θα ενισχύσουν τελικά είναι τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ακροδεξιούς…

 

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

SHARE